Vem är det som är idioten tro???

Gode gud för den goda sömnen. Till slut, efter många och men, så lyckades jag somna vid 5 tiden i morse och fick sova ända till 11. Allt, precis allt, blir så mycket lättare när man fått sova lite. Jag ska snart in till stan för att hämta de där sömntabletterna som jag inte haft på några veckor nu. Jag måste få någon som helst ordning på sömnen. Man blir ju tokig om man inte kan sova.

Igår var ett riktigt bottennapp i livet. Total katastrof från början till slut. Det fanns ingen hejd på hur dåligt jag mådde. Men idag är det mycket bättre. Det tackar man för. Inte för att jag känner doften av rosor precis men jag är inte totalt lynnig och vettsrkämd och ledsen i alla fall.

Det är konstigt att man kan bli så totalt ojämn i humöret. Upp och ner precis hela tiden. Ena stunden skrattade jag så att jag kiknade för att nästa minut grina som en treåring som slagit upp ett sår på knät. Märkligt som sagt.

Som sagt. In till stan och Apoteket och sedan hem för att försöka sova lite till. Kanske kan man skrapa ihop en hel natt. I morgon ska jag vara i stan på ett möte klockan 09.00 så det vore ju passande med en smula ro under natten.

Jag har funderat en smula på vad det är som gör att jag är så arg och bitter på allt nu för tiden. Religion, politik, maktstrukturer, kapitalism och allt vad det är. Men jag tror det beror på att jag är i den positionen i livet där jag faktiskt kan sätta mig in i saker, tänka över hur saker och ting fungerar och varför jag själv, som lever mitt i allt det där fungerar som jag gör. De flesta ha ju inte tid till sådana tankar. De har fullt upp med familj, avbetalningar på bilen, att orka gå till jobbet dag ut och dag in. Det räcker liksom att smsa in 50 spänn till TV4as barn gala på lördagen medan rödvinet sätter sig i skallen och bröstet.

Själv kan jag gå och fundera på allt det där och bli totalt galen. I ett försök att inte brista i respekt för någon så måste jag ändå säga att folk är idioter. Och det verkar som att ju större idioter de är ju mer makt har de. Varför är det så? Borde det inte vara totalt tvärtom? Att vi har kloka män och kvinnor som drar i trådarna så att vårt gemensamma samhälle fungerar? Men det verkar som om kloka människor har annat att göra. De skriver böcker eller målat tavlor eller jobbar på kullagerfabriker.

Ja jag vet inte. Det är det allra värsta. Kanske är det så att det är jag som är den största idioten som inte förstår.

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Javisst är folk idioter, och vi är iaf tre st som insett det: du, jag och min farsa.....och således är iaf VI inte idioter :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback