Dumma Imaner

Helvete. Ju mer man ser på nyheterna så fattar man att kärnan i den Islamiska tron har sakta mördat sina troende. Fanatiker ger tron att alla är likadana. De där hundarna (nä, jag vet inte, men som jag fattat så är det inte bra att vara hund enligt de där nötterna.) har gjort sitt eget folk till måltavlor för hela jäkla världen.

Ärligt talat. Det måste väl inte finnas nått så dumt som en Iman? Jihad och allt vad det är. Självmordsbombare. Fundera på hur jäkla korkad du måste vara för att knata in i en stad med en präktig bomb runt midjan och smälla av det hela när du ser som mest människor. Oavsett om de är oskyldiga män, kvinnor, barn. För sjutton. Du måste vara sååååå dum. Såååå misslyckad., Sååå löjlig, fjantig och troligen så knullade din far dig i arslet innan du ens fyllde 3. För hur kan man annars se en förklaring? Till att  försöka döda så många man kan och själv dö på kuppen?

Arslen.

Tja. Så de där figurerna när staten Israel näring till det folkmord de håller på med just nu. Jo. Staten Israel. Inte religionen Israel utan en stat, erkänd av alla världens samfund. Men de har carte blanche att göra lite vad de vill och det enda vi hör är "fy fy, dumma ni".

Allt på grund av att dumma, dumma Imaner eldar upp unga människor till att bli arlen. För vad hade hänt om judarna protesterat på samma sätt i Tyskland 1933? Nä det hade vi väl inte gillat?

Eller?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback