Kvartalsrapport

Lägesrapport. Jag har drabbats av en troligen helt okänd sjukdom, med inslag av malaria, pesten, digerdöden, HIV och troligen en och annan mörddarbakterie. Det är nog tyvärr så att det inte finns någon sjukare person i hela världen just nu. Jag hostar, nyser, hostar lite till, ögonen rinner, näsan rinner, svetten rinner och jag tror att det jag hostar upp faktiskt lever ett helt eget liv. Jag har mer eller mindre spenderat all tid i sovrummet där jag försökt sova så gott det går. Vansining synd är det om mig ska ni veta. Förfärligt synd om mig.

Men idag så orkade jag i alla fall städa upp lite här hemma, för det såg ut som.. tja... fan. Så nu så ligger jag i sängen och snokar runt lite på nätet och funderar på att titta på en film om jag orkar.

Nä, nu orkar jag inte pladdra mer.

Ha det underbart tills nästa gång

Kommentarer
Postat av: Jenny

Naaaaaahhhh, taaakkkkkaaaarrn!!!



Jag skulle vilja skriva något klämkäckt om att man måste ned på botten för att hitta upp eller även solen har sina fläckar, men jag ångrar mig och känner att jag inte är på humör för det. Vill du byta en förkylning mot en magsjuk unge och en förkyld man så säg bara till! ;)



Gå in och lyssna på mina låtar vettja, antingen mår du sämre, eller bättre av det, det vet man ju aldrig...



Lyssna här:
http://jenny.musicblogg.se/



Krya på dig

2009-01-26 @ 14:55:49
URL: http://jennyfalukorv.blogg.se/
Postat av: Miss Borderline

Aj, inge kul hörrö :(

Men min dröm jag hade inatt kanske kan muntra upp dig....:D http://jonna2.blogspot.com/2009/01/glm-inte-att-det-var-hr-ni-hrde-det.html

2009-01-26 @ 15:17:19
URL: http://jonna2.blogspot.com/
Postat av: Miss Borderline

Krya på dig glömde jag ju säga!!!

2009-01-26 @ 15:17:55
URL: http://jonna2.blogspot.com/
Postat av: Wob

Jenny: Jag måste erkänna att jag är djupt tacksam för att höra något som helst positivt alls om detta elände :-) Förövrigt är jag inte mycket för att vara positiv alls. Det hämmar min kreativitet. jag funkar bäst med dunkla tankar och den där smygande känslan av att "vad är det som ska gå åt helvete idag då" :-)



Jo, jag ska lyssna på musiken. Men jag får vänta en vecka eftersom mitt dumma, dumma mobila bredband är strypt igen. De gör så om man laddar ner mer än 5Gb under en kalendermånad. Sen skruvar de på hastiheten igen i månandsskiftet. Men som det är nu så kan jag inte knappt komma in på A-bladet eller Expressen. Men nästa vecka så ska jag lyssna serru. Lovar.



Missen: Jag är hedrar, en gnutta förlägen och förstår ju allt mer som tiden går att du är en MYCKET klok kvinna :-)

2009-01-26 @ 16:37:14
URL: http://wob.blogg.se/
Postat av: Miss Borderline

Hahaha :D

2009-01-26 @ 18:48:17
URL: http://jonna2.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback