Min lilla tupplur på 24 timmar

Jag sitter och försöker få någon som helt ordning på livet. Jag vet att det låter helt otroligt, jag är själv mycket förvånad över mina egen förmåga. Men jag har just sovit 24 timmar. Ett helt jäkla dygn. jag vaknade en gång, vid halv 7 i morse, gick upp och pinkade, funderade på att sätta på kaffe, sen sov jag 6 timmar till. Man tar sig för pannan. Man häpnar. Man förvånas. Men det är dagsens sanning.

Visserligen hade jag varit uppe i 30 timmar när jag lade mig. Men ändå. Tanken var att jag bara skulle vila lite i 50 minuter innan jag tog bussen in till stan. Men som sagt. Det blev ett dygn istället. Vilka drömmar jag haft sen. Ja herre je. Jag har varit alltfrån Charlie Chaplin till Elvis, jag har levt ett liv från 20-talet till att bli en gammal man nu, jag har sprungit längs med okända infödingsstigar i Borås, jag har druckit en flaska Gin, jag har... ja, jag har gjort allt. Precis hur spännande som helst. Som att gå på bio lite. Fast bättre liksom.

Tja. Nu har jag sörplat i mig lite kaffe och försöker få ordning på dagen. När jag vaknade hade jag inte den allra som minsta aning om vilken dag det var. Fredag kväll? Lördag morgon? Söndag kväll? Rörigt minst sagt.

Varför jag satt uppe i 30 timmar? Tja. Tiden gick och jag blev inte sömning. Jag satt allt mer förvirrad och rotade på nätet, roade mig i 4 timmar med att prata med en dam från Holland/Nigeria som var svart/vit, som bodde sedan hon var 10 år på ett barnhem, fast nu var hon 30 år och hon hade bilder på olika damer på sin msn. Det var hur kul som helst. Det tog henne 3 timmar, men sen ville hon att jag skulle betala hennes flygbiljett hit så att vi kunde vara kära i all evighet. Jösses vad arg hon blev när jag inte ville betala utan bara skrattade. Hon spottade och svor och som sagt, jag hade hur kul som helst.

Nä. Nu ska jag hoppa in i duschen, sen får den här dagen börja.

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

ASG Ja det är ju en viss skillnad på 50 min och 24 h.....inte så stor visserligen, men dock en skillnad ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback