Mitt liv som kanin

Godmorgon. Tjohej!!! Här ser ni killen med choklad i som redan är uppe och hoppar. Äh, ingen idé att låtsas. Jag blev så in i bomben spänd igår på eftermiddagen att jag lade mig för att sova en timma. Jag satte mycket duktigt på mobilen larm så att jag skulle vakna en timma senare. Ja tjena. Det gick ju sådär.

Klockan halv ett på natten vaknade jag. Helt borta och yr i mössan stapplade jag upp och trodde att det bara var kväll. Men det var väldigt vad tyst och stilla världen var. Jag fattade faktiskt inte att klockan var mitt i natten förrän jag satte mig vi datorn för att titta lite på tv och vakna till ordentligt. Sedan dess har jag varit vaken och pigg.

Eftersom jag inte kom till affären i går så har jag inga cigaretter utan har rökt på små pyttiga fimpar hela natten. Jag kan väl säga att det är med iver ja väntar på att den lokala handlaren öppnar portarna så att jag kan skaffa de begärliga rökverken. Men jag har redan varit i farten minsan. Diskmaskinen står och brummar hemtrevligt, soporna är redo att bäras ner till den gröna tunnan och jag själv är uppskruvad som en liten duracellkanin efter att ha druckit för mycket kaffe allt för tidigt.

Men det är då rakt inget problem. Det är bara att vänta en liten stund till så att klockan blir 8. Då kan jag dra fram dammsugaren och städa lite i hörnen så att det blir sådär hemtrevligt som det bara kan bli i mitt hem. Nå. Det är väl inget att vänta på kan jag tro. Full fart och allt det där.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback