På uppstuds

Jag är helad. Fan vet hur det gått till för enligt alla ods borde jag varit vackert utsträckt på ett metallbord medan en patolog rotade i min stackars kropp för att försöka få reda på vad som ställde till det för mig så in i bomben. Försesten har jag alltid varit lite sur för att man liksom inte får vara med på sin egen obduktion. Framför allt är jag vansinningt nyfiken på hur min lever ser ut. Enligt alla prover så mår den ju toppen och kanon så jag har väl fått en superlever eller nått. Men ändå. Att få skåda detta viktiga organ live liksom. Tja, det lär väl inte ske. Framför allt inte än i alla fall eftersom de allra värsta härjningarna av viruset, eller virusen, bacilluskerna och annat som jagat min lilla barnakropp senaste veckan har lagt sig. Jo, en imponerande hosta, ett hemtrevligt väsande när jag andas och en rinnande snok har jag kvar. Men tempen har hoppat ner från 40 till 38 och det kan man ju leva med.

Jag tror själv att den egenhändigt komponerande medicinen bestående av vitlök, the i mängder och ett stilla men stadigt intag av Absolut vodka vanilj har gjort susen. Finns inte ett virus som orkar med en sådan tillvaro i längden. Så om allt går väl så är jag nog på fötterna redan i morgon. Men en dag kvar i sängen har jag. Fast jag borde verkligen byta sängkläder. Det luktar precis hur skumt som helst om alla dessa textilier man ligger på och under och som tydligen har sugit upp sidådär en 500 liter flunsasvett. Men jag kör på dem i natt med. Orka byta lakan liksom. Nä, det får vara.

Jag har i tre dagar nu försökt se på National Tressure del II men jag har bara inte fixat att koncentrera mig på den. Även fast det är en film helt i min smak. Så jag ska försöka fortsätta titta idag. Kanske går det bättre nu när den där fruktansvärda känslan av att faktiskt vara sjuk på allvar har försvunnit.

Sen i morgon måste jag ta tag i min ekonomi. Det finns ingen chans i helvete att pengarna ska räcka till alla räkningar så jag har återigen fått ställa mig med mössan i hand och skrapa med foten inför min ömma moder. Förhoppningsvis blir det bättre nästa månad när fogden drar korrekt summa igen. Men det där börjar jag fixa med i morgon. Det enda jag ska göra i dag är att tömma Chips låda och städa lite på toaletten. Köket tog jag igår i feberdimmorna. Det gick ju sådär kan man säga.

Nä. Nu är det helt klart dags att ta en kopp kaffe tror jag. Nu när magen äntligen tål det igen. Tror nästan att jag är en smula hungrig med. Bara en sån sak.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback