Ben. Ben och mer ben

Du vet. Du är 6 år. Du sitter framför det där påskriset som mor har dragit in. Eller om du har en svag far så har han gjort det och låtsats det vara roligt. Pinne på pinne med knoppande blader och gula, röda och blå fjädrar. Så du sitter där. Tyst. Vid ett  bord. Inget som du säger spelar roll och dina slag är blott i tomma luften.

Där satt jag ikväll. Ett beslut som jag gjrgjordel för en kväll. Di Leva spelade på torget, jag tittade en stund och blev mätt på hans goda budskap. Så jag stegade mot McDonalds, i ren protest. Efter mycket om och men så hamnade jag bredvid en söt dam som senare förenades med ett svin till karl som tryckte ner henne. Men jag medlade fred genom att upptäcka en lite naggande god stolthet för staden. Kul kul.

På väg till bussen blev jag påmind om min köttsliga sida. Ben, ben, ben överallt. Unga ben. Snygga ben. Jag blundade och drömde om ett par stayups och höga klackar runt halsen. Bussen hem blev bra. Snack , drama och elände. Utanför bussen fortsatte samma sak men jag gick upp till mig pånyttfödd. ben, ben. Tja. Livet är inte över än eller????


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback