Hemma igen

En lite märklig dag. Eller egentligen en helt vanlig dag. Det beror helt på hur man väljer att se på det hela. Jag vaknade lite sent efter att ha varit uppe ända till ett i natt. Jomen. Oerhört sent för mig i dessa dagar. Efter lite kaffe och en rejäl frukost så vände jag min näsa mot mitt hem. Bussen från Svaneholm tar bara några minuter så det var inte så att jag led på resan precis. Väl hemma så donade jag runt lite innan jag åkte till motivationsenheten för att plocka ut mina saker från mitt rum.

Det var det där som var det märkliga. Det som varit mitt hem i 6 veckor kom plats i några väskor och påsar. Gitarren tog jag med ochdet enda jag har kvar att göra i morgon är att tvätta mina sängkläder och ta med mig lite jackor och kavajer och skjortor hem. Sedan är äventyret över. Det är ju inte så att jag inte kommer att återkomma. Jag ska ju vara där 5 dagar i veckan på dagtid och jag har en del terapi inplanerad. Men ändå. Regnet smattrade mot fönstren i matsalen och allt kändes mycket märkligt.

Men nu sitter jag i mitt hem, min lilla lya, diskmaskinen surrar och allt är väl på jorden. Nu ska jag bara ta en dusch och sedan ska jag försöka sova lite. Upp med tuppen i morgon för att sätta mig på bussen in till stan och Fixartjänst där jag ska prata med min arbetsledare om att jag bara ska arbeta 2 dagar i veckan nu till att börja med. Sedan är det Motivationsenheten och fasen vet vad som händer där. Efter det åker jag hem igen. Till katten och allt det där som jag har här. Har jag tur kommer kvinnan på besök och jag ska försöka få med henne på Elfsborgsmatchen i morgon. Det vore en passande början på "det fria livet" igen.

Nä. Som sagt. Lite mat i magen och sedan duscha och sedan sova. Inte helt fel.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback