När inget händer mår jag som bäst

En lugn puls flyter i min själ. Inget att göra óch det får vara bra så. Jag vaknade av väckarklockan vid 6 i morse men bestämde mig rätt fort för att det inte fanns en enda liten anledning till att gå upp eftersom det var mulet och regnigt ute, katten spann bredvid mig och det är fredag. Så, jag låg kvar, räknade regndropparna som föll mot mitt takfönster, klappade Chips och njöt av livet.

Något mer spännande har inte hänt på hela dagen. Jag har läst tidningen, svarat på lite mail, funderat på att göra något att äta men inte kommit fram till vad det skulle kunna tänkas vara. Suttit vid datorn och pillat lite, rökt någon cigarett och klappat katten igen. Just så sitter jag här igen och jag lurar på att masa mig in i duschen. Jag får se vad det blir av det hela. Inga tåg att passa i dag och låtom världen vila från strid och blodspillan.

Egentligen skulle jag behöva köpa både tvättmedel, diskmedel och något att äta men fan vet om jag orkar ens tänka på saken mer. Jag ska ju ändå inte tvätta idag och disken kan vänta. Det enda är ju det där med mat. Pengarna tryter en smula och skafferiet är pinsamt tomt. Mjölken jag hade hemma visade sig vara sur när jag hällde upp den i morgonkaffet så kanske man skulle ge sig ut och leta upp en ko i någon hage.

Just nu så känner jag mig lite avtrubbad. Lite off så att säga. Jag är så trött så trött men det är inget som stör precis. Jag har hela helgen på mig att vila och ta det lugnt utan att behöva tänka på något alls. Så det blir väl att jag gör det kan jag tro. De senaste månaderna har varit fulla med intryck och händelser och jag känner att jag gör helt rätt som ligger lågt nu när jag har chansen. En sak i taget och allt det där.

Nä. Nu ska jag nog masa mig ut i köket för att röka en liten cigarett och fundera på om jag ska göra något annat spännande som att titta ut genom fönstret eller så.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback