Vissla lite... Ett blowjob

En vän som liksom inte är en vän utan bara någon som var ett namn på en skolgård och sedan ett namn bland folk man kände och sedan ett namn på den där listan man har på Facebook, har fått mig att komma på Humprey Bogart. Alltså. Vill vi inte alla vara Bogie? Jag vill det. Du vill det med fast du tvekar. Din kvinna vill att du ska vara det. Din kvinna vill vara det. Och jag skriver det tydligt. För den där mannen är mer det är den eller honom. En man som, trots att alla andra fick magsjuka på inspelningen av Afrikas drottning, var frisk eftersom han inte drack vatten utan bara whiskey. Ärligt talat. Vill du inte vara sån? Tja, synd för dig då.

Ja vill det. Så jag dricker allt jag finner som inte är vatten. Men jag blir troligen den allra första att dö av svininfluensan i Borås. För jag är inte sån. Inte det. Inget alls. Men jag vill bli. Nått. bli DET. Flyga helikopter över din grav och damma upp öknen. Ge dig smaken av mig i din kvinna och spela på din halvsträngade gitarr.

Nåja. Boogie. Är. Död.

För han söp och rökade sig ihjäl och det spelade ingen roll att hans RatPack togs över av Sinatra för Sinatra tog över Packet och frun och livet. Nu är Boobie en tavla och inget mer förutom en massa underbara filmer som bara jag och några till kommer ihåg.

Men vissla. Du vet väl hur man visslar? Man för ihop läpparna och "BLOW"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback