Typiskt

Så underbart. Jag lade mig efter att ha bråkat med mig själv lite så att jag lämnade datorn och somnade nästan med en gång. Man faller lätt in i gamla mönster och hade jag inte tänkt till lite så hade jag nog suttit uppe mycket längre än jag slutligen gjorde. Natten har jag ingen koll på av den enkla anledning att jag sov som en gris hela natten.

När jag vaknade av alamrets pip så låg jag en stund och gottade mig innan jag gick upp och kokade kaffe, samlade ihop det jag skulle ha med tillbaka till Motivationsenheten, klädde mig, borstade tänderna och hade innan det drckit lite vaniljfil. Allt flöt på och kaffet avnjöts på balkongen i en varm och skön sommarsol.

Tömma kattens låda, på med skor, ner för trappor och ut till busshålplatsen. Nog fan ska det krångla när allt annat funkar. Mitt jäkla busskort hade gått ut. Så klart. Så det var bara att vända om igen och nu sitter jag här och  väntar på att kunna ringa tll jobbet och säga att "Jonas kommer inte idag, för han är en klant". Pust så störigt.

Men men. Då hinner jag med att städa lite här hemma och sedan får jag ringa Motivationsenheten för att tigga skjuts in till stan. Men i det hela stora så är det rätt ok. Som sagt hinner jag få lite mer ordning här hemma och det är ju aldrig fel. På fredag kväll har jag bokat tvätttid för att äntligen bli av med den där tvätthögen som legat sedan i november. Jag har ju tagit lite allt efter men det ska bli skönt att bli av med eländet.

Så nu blir det en kopp kaffe, en cigg och sedan ska jag sätta igång dammsugaren.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback