Pust och stånk och stön

En sådan morgon till och jag flyttar in i garderoben. Efter en alltför stor konsumtiom av maltdrycker under gårkävllen så somnade jag gott. Sov som ett barn ända tills jag vaknade av ett mystiskt ljud ute i vardagsrummet. Det lät precis om en katt som kräktes.

Nå. Så klart var det den nyopererade, nyvaccinerade och nychipade Chips som roade sig på morgonkvisten med att kräkas över hela lägenheten. Dessutom så hade hon en lös mage. Det kunde jag sluta mig av till på grund av att katteländet spridit detta lösa bajs lite härs och tvärs och sedan avslutat det hela med att gno baken i min säng.

Hon ser helt hängig och trött ut och ligger mest i lin lilla kartonglåda som jag gjort iordning åt henne i sovrummet. Så nu sitter jag och försöker lista ut om jag ge henne en lite dusch för att bli av med all avföring i pälsen vid bakbenen. Plus att jag måste städa upp i lägenheten. Plus att jag skäms som en hund för att jag skällde ut en stackars undersköterksa i tant mammas hemtjänst totalt och ytterligt. Jag använde brösttoner, påpekade att jag minsan hade jobbat på kommundelen sedan 1991 och var fullständigt vidrig. Hua. Så det där får jag ta tag i med känner jag.

Pust och stånk och stön.

Men först får det bli en kopp kaffe, en cigg och sedan ska jag ägan en stund åt att fixa till alla dess lösa trådar så att jag kan lägga mig och läsa lite. Sen bara måste jag ju ut i det vackra vädret med. Så det finns att ta i.

Pust och stånk och stön var det ja.

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

AJ, är det en SÅN dag :(



UT i det fina vädret.......VAFALLS, när började du med såna dumheter???!!

Postat av: Miss Borderline

Ska du inte ta och vara med i min utlottning av DVD-filmen Låt den rätte komma in.......kanske kan muntra upp?



http://jonna2.blogspot.com/2009/03/what-goes-around-comes-aroundutlottning.html

2009-03-18 @ 19:09:19
URL: http://jonna2.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback