Sov gott eller nått

Den här dagen har ett slut den med. Inte för att jag kommer somna. Men jag bjuder dig god natt. Jag kommer sitta uppe och lyssna till allt det som Gud har gett oss. Inte för att jag tror på gud med jag tror på allt som låter. Hela min lilla kropp är full med alla gifter du kan tänka dig men... tja. Sova verkar inte finnas på kartan. Fast du sover. Naturligt amfetamin? Nope, den fällan har jag inte ramlar i. Alltså den vita. Men den naturliga. Jo vars. Så. God natt. Eller god morgon. Vi syns i... nån gång.

Men du vet fortfarandnde inte alls vem jag är. Glöm inte det. Fast du tror det. Varför tror du att du är speciell när du ler?

Du har aldrig vågat lyssna till din ångest.

Om du är ensam kan du prata med mig.

Kommentarer
Postat av: Gnurfen

Jo du WoB... Allt kan man vända å vrida på, men aldrig förneka sin egen person och personlighet, den lyser igenom vad som än händer, särskilt när det händer nåt utöver det vanliga!



jag är en helt vanlig (hetero!!!) ;) Man och vill så förbli, men ändå kan jag kommentera och tycka här eftersom jag är nybliven singel och bara snurfar runt på nätet när inget finns att göra... Disken avklarad, mailboxen tom och sista ciggen rökt. Jag är dessutom också Boråsare och uppvuxen på Sjöbo, senare tyvärr tvångsivägflyttad till andra stadsdelar.



Din blog känns helt fri från yttre påverkan av krafter utan ditt medhåll... 8) Snöar och blåser ute nu. God natt så länge!

2009-03-24 @ 03:04:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback