Tillbaka till förnuftet

Idag är det en ny dag och den ser ut att bli vacker. Jag har sovit rätt så oroligt men vaknade pigg och nyter och mår betydligt bättre idag än den märkliga obehagliga känslan som förlamade hela mig igår. Just nu sitter jag och kolla runt på nyhetssidorna och väntar på att kvinnan ska vakna. Chips, katten, har legat bredvid mig hela natten, på mina kuddar av alla ställen. Hon har väckt mig ett antal gånger och krävt uppmärksamhet och det är ju helt ok. Hon har slutat tjura så förbannat mycket på livet och det har jag med. Så bra liksom.

I dag är tanken att vi ska in till min faders grav, till min lägenhet för att jag ska hämta lite mer saker inför måndagen och sen vet jag inte så noga vad som händer. Mest igenting hoppas jag. Bara en lugn dag, med lugna tankar och en massa kärlek. Funkar helt utmärkt för mig kan jag säga.

Jag tror jag ska knata utmed hunden alldeles strax. Det vore korkat att missa den vackra morgonen. Så. Lite kläder och så är jag igång tror jag.

Kommentarer
Postat av: Månsson

Vi är några stycken som brukar garva åt denna blogg.Och visa andra hur en VT-alkis kräver respekt.Vi brukar aldrig kommentera nåt men nu fan.Den där stackars Sven som kommenterade.Hur har du mage att anklaga honom för allt möjligt?Skall alla buga och bocka inför ditt Geni?Och var sitter det? Du får nog ta kritik också EGO-boy.

2009-05-20 @ 22:17:07
Postat av: Wob

Men. Sven är ju du. Aldrig hört talas om ip-adress? För att inte tala om hur drängigt det är att använda uttrycket w-t :) sen har ni visst inte läst min kommentar eller så har ni inte förstått den och det tyder ju ännu mer på klent förstånd. Stackare. Vad sägs om att läsa nått du förstår? Nån pekbok eller så. Eller låta mamma läsa en saga när hon kommer hem från jobbet på gatan? Bonndräng.

2009-05-20 @ 23:08:06
Postat av: smuggas

Jaha, inga inlägg på länge nu! Hur är det Jonas..? Eller har du slutat blogga?

2009-05-31 @ 23:35:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback