Att panta en bil

Det är gott att sova. Säg inte annat. Igår kväll var jag hur rastlös som helst. Det kröp i hela mig och jag ville nästan hoppa ur skinnet. Men efter att jag lagt mig för att läsa lite så somnade jag hur fort som helst. Märkligt. Så när jag vaknade i morse så var alla lampor tända och livet var liksom redo att återtas som om inget hänt.

Givetvis så började dagen med att datorn krånglade. Jag har precis uppgraderat det hela till Windows 7 och är totalt nöjd med det. Förutom då att det bråka lite med mig då och då. Fast det beror nog mest på att jag har uppgraderat och inte gjort en ren installation misstänker jag. Men det där var inget för en expert som mig utan jag fixade till det hela lätt som en plätt. Eller, nja, efter att jag hade svurit som en borstbindare kanske jag ska erkänna.

De pratar om att det ska snöa. Jag blir inte det allra minsta förvånad. Det är ju faktiskt november. Men jag är säker på¨att en massa bilägare kommer att bli jätteförvånade över att snö är halt. Det brukar vara så. Samma snömängd som skapar "trafikkaos" i november räknas som en baggis i februari. De där 2 cm som skapar olyckor och köer och elände i början på vintern är inte något som ens räknas som snö i slutet av den kalla årstiden. För att då är folk inte längre förvånade över att det är halt och kör likte lugnare.

Själv har jag en gång blivit så förvånad över att snö och is är halt att jag körde rakt in i en annan bil. Det blev bara en knycklig plåtburk kvar av min kära Toyota Corolla, den som jag köpte 1988 när jag precis fått körkort. Den rullade tacksamt åt mig i 9 år innan den där olycksaliga lilla backen och den där stora stygga Saaben. Men jag lärde mig att vinterdäck är en bra grej och att man inte kan köra på vinter som man gör på sommaren.

Nog om det. På tal om inget ska jag ta en kopp kaffe nu.

Kommentarer
Postat av: anna

Vem ska man egentligen tänka på? Jag menar, om man älskar? Sig själv eller alla man älskar?

2009-11-06 @ 00:09:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback