Att vakna efter ett misstag

Så klantigt. Igår skulle jag ta min medicin som jag tar på dagen och fumlade till det hela så att jag tog min sömntablett istället för den jag skulle tagit. Resultatet? Jodå. Blev ofantligt trött och somnade vid 16-tiden, tror jag och vaknade vid 2 i natt. Pigg och utvilad. Så det var bara att gå upp och försöka göra något vettigt av natten. Det gick sådär kan jag säga.

Men nu är jag i alla fall vaken och det är lagom tid att våga sätta på lite musik, äntligen. Planen för dagen är att duscha, städa lite och sedan ta mig in till staden för att hälsa på tant mamma som jag inte har hört av mig till på en vecka nu. Det dåliga samvetet gnager och gnider min själ så det får allt bli av det där idag.

Jag lura lite på att blåsa ur min dator och installera om windows Vista och sedan lägga på windows 7-uppgraderingen eftersom det krånglar lite här och var då och då. Inga stora problem, men det har ju blivit en hel del program installerat sedan jag lade in Vista förra gången. Det brukar sällan vara bra i längden för systemet att ha en massa inlagt. Men orkar jag verkligen med det där idag? Det brukar ju alltid ta nästan en dag att få allt på plats som man vill ha det och uppdaterat. Nja, får se. Det bästa hade väl varit att ha en ren installation av WIN 7, men det hade jag då rakt inte råd att köpa.

Nog om det. Nu ska jag ta en kopp kaffe och bara njuta av att dagen har börjat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback