Pigg som en piggelin

Nä nu har jag nog sovit i kapp mig tror jag. Vaknade klockan 7 och studsade upp ur sängen som en liten guttaperkaboll. Jag har redan hunnit diska, städa, dricka kaffe, röka, rengöra kattens låda och nu vädrar jag ur hela min unkna lägenhet och drömmer om att snart få ställa upp ljusstakarna i fönstren.

Inte illa alls för att vara en måndag.
I tidningen kan man läsa att ett företag har registrerat Piratebays logga. Grundarna av PB sägs "rasa". Precis hur roligt som helst. Hur var det nu det där med upphovsrätt och att dela med sig och att öka kreativiteten genom att man delar på allt sådär skönt kommunistiskt? Kan man inte bara säga som det är när det gäller fildelning? Man laddar ner för att man inte vill pröjsa helt enkelt. Det handlar så klart inte om att det skulle finnas något egenvärde i det där förutom att man helt enkelt inte vill betala. Själv har jag inget emot att fildela med just det där hyckleriet står mig upp i halsen.

Ute är vädret jättetråkigt. Men det går väl bra det med kan jag tro. Vad kan man annat göra än att konstatera att det är mössa på idag med?

Nä. Nu ska jag nog lägga mig tillrätta och läsa dagens morgontidning lite noggrannare än jag gjorde första gången. En underbar dag än så länge.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback