Fryser och sånt

Vem i hela fridens namn har sagt att det måste regna på hösten? Som om det inte räcker med att det blir kallt och mörkt. Det ska vara vått med. Som att leva inne i en blöt säck. Usch och fy. Jag skyller på någon. Vem vet jag inte riktigt, men någon, vem som helst. Det värsta är att jag ska behöva ge mig ut i eländet med. Nä, det här kunde jag vara utan. På måndag är det jag som marscherar till värden och ber om en öppen spis i min lägenhet. Kan man kräva mindre än det? Det måste väl finnas någon arbetslös murare som kan slänga ihop en sådan billigt. Jag som bor precis under taket och allt.

Jaja, det är väl som det är med det där vädret kan jag tro. Så jag får sitta här inne i min lilla lya och lyssna på musik och hata tillvaron och vara rätt nöjd med det. Tydligen ska man ha värmeljus med. För att göra allt ännu värre. Som om värmeljus från IKEA kunde ersätta en öppen brasa. Hrmph. Sällan.

Nä. I vilket fall som helst spelar Elfsborg en ödesmatch i morgon och jag är fan i mig redan nervös. Det kommer nog att bli outhärdligt det hela misstänker jag. Kanske bäst att inte låtsas om den? Kan funka.

Äsch. Duschen nästa.

Kommentarer
Postat av: Anonym

vi flyttar!!

2009-10-03 @ 22:19:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback