Mellan tagningarna

Nä nu händer det inte för mycket. Man kan knappast kalla mig stressad om man säger. Det enda som möjligen kan irritera mig är att Firefox har blivt slött och instabilt, troligen på grund av att jag har petat in en massa tillägg. Men orkar rensa liksom. Nä, det får väl sega då. Jag har börjat bli en smula småförtjust i Google Chrome som är blixsnabb så kanske det är det som jag jämför med. Rent och snyggt är det med, i alla fall om man byter tema på programmet. Men blogga duger den inte till. Av någn märklig anledning så blir det inga mellanslag hur man än försöker så det får bli eldräven i de lägena. Gott så liksom.

Sen har jag fallit totalt för Windows 7. Precis hur bra som helst. Något som är lite roligt är att läsa på olika forum hur Mac-folket och Windows-folket grälar om vad som är bäst. Sen har vi Linux-användarna som med spelat löje tittar på och kommer med små instick då och då. Av någon märklig anledning så skäller alla på Microsoft för att det är det störst företaget. Man gnäller om monopol och allt vad det är. Men, att det är störst beror väl på något liksom? Fast de där personerna ska väl alltid vara lite speciella kan jag tro. Det är sådana där som inte äter hushållsost för att det är för vanligt. De ska ha importerad ost från Ghana minsann.

Jaja, det är som det är med det där. Själv så använder jag Windows helt enkelt för att jag tycker det är det lättaste och bästa. Svårare än så behöver det inte vara. Men jag måste erkänna att jag är duktigt sugen på en Mac, men det beror mest på mitt prylvansinne än något annat. Däremot ska jag som jag nog tidigare sagt definitivt köpa Win 7 när det kommer ut i slutet på månaden. Har ingen lust att sitta med en massa cracks som man aldrig vet när de lägger av.

Vad jag gör annars då? Tja. Inget som sagt. Absolut inget. Jag går här och njuter av livet i dess mest rena form. En busstur in till stan blir det eftersom jag inte hittade den kattmat jag vill ha åt katten igår. Eftersom jag satt henne på diet så vill jag ha en bra kattmat och inte den där dussinvaran som Friskies och allt vad det heter är. Tanken är ju att Chips, katten, ska bli gammal och grå innan hennes dagar är över. Så då får jag kosta på henne lite extra. Det blir förresten ingen större skillnad i pris eftersom hon får mycket mindre mat nu. Innan hällde jag upp maten i en stor skål så att hon kunde knapra lite när hon ville. Jösses vad hon ville. Men så är hon tämligen trind också. Nu får hon mindre men bättre mat så det går väl på ett ut.

Det var väldigt vad detta blev pladdrigt märker jag. Så nu ska jag vara alldeles tyst och stilla och tackar de som av någon anledning har orkat läsa så här långt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback