Dag sex (hihih, jag skrev sex)

Känner mig lite off idag. Lite blå, lite så. Jag har svårt att sätta den där farten som man ska sätta när dagen är vidöppen och väntar. Känner mest för att lalla omkring i min morgonrock och göra mest ingenting. Med ingenting menar jag så klart inte "ingenting" utan roliga saker, såsom de faller mig in.

Men så är livet inte skapat. I går lovade jag att besöka kära mor med hund och allt. Det var allt för länge sedan jag var hos damen så det är dags. Det hade nog varit lättare om hon fanns närmare. Eller om det är jag som skulle vara närmare henne kanske? Fast å andra sidan. Fan vet. Kanske bara hade varit jobbigt. Vi har ju haft en något ansträngt förhållande de sista... hm... 30 åren? Jo, något åt det hållet.

Nog om det. Saker är som de är. I vilket fall som helst så måste jag ändå in till staden. Kattmaten sinar, hundmaten likså. Kanske lite fredagsmys med?

Men först. Städa. Eller snarare dammsuga. Fast det är ju att städa det med även om jag mer räknar det som löpande underhåll och oj vad det löper nu när vi blivit med hund jag och Chips. Så fram med dammsugare, tålamod, ork och så ska väl den här dagen gå att ta sig igenom utan större åthävor.

Kommentarer
Postat av: Elina

Fast...det är rätt skönt att inte göra någonting jag hade gärna gjort det!



Ha det så kul hos modern :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback