Vad gör jag uppe egentligen?

Frågan som återkommer ungefär varje natt ungefär vid samma tid är: vad fan gör jag uppe nu? Jag borde sova djupt och drömlöst, kanske bredvid katten. Vakna om några timmar och känna mig utvilad och glad och pigg. Men inte då. Jag sitter uppe mitt i natten. Nyss läste jag ut ännu en bok och letade en bra stund i bokhyllan efter nästa projekt.

Tillslut kom jag på att jag faktiskt inte läst "liftarens guide..." så den får det bli. Jag började för något år sedan men det kom av sig det hela. Bara att börja om alternativt fortsätta. Läsandet går i en rasande fart. Det var så otroligt länge sedan jag läst, min koncentration har inte varit den allra bästa de senaste åren, så det känns underbart att återigen kunna fly in i andra världar. Jag tror jag har gått igenom en sisådär 10 böcker sedan i november och takten ökar hela tiden. Lite som i gamla tider när jag städningt hade näsan i en bok. Min fader brukade säga att jag bodde på biblioteket och det var till viss del sant.

Så jag får väl lägga mig igen och kasta mig ut i en ny bok.

Helt underbart!

Kommentarer
Postat av: Ann

Helt klart ett tecken på att man/du börjar må bättre. Mår man inte bra orkar man inte läsa... kan inte koncentrera sig. Fortsätt! :)

2010-01-09 @ 17:27:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback