Blinka lilla stjärna där...

En granne tilll oss får varje juletid en stroke eller något liknande och behänger sin balkong med enorma mängder, glitter, tomtar och lampro. Nu menar jag inte lite smakfullt, fint sådär. Utan tänk en Las Vegas-hora på fyllan och Elton John på...  ja på vad han nu går på. De har två julgranar på balkongen. Säger två. Inte en. Två. De har ljusslingor som blinkar. Inte lite smakfullt blink blink, utan aggressivt blinkande. Som en galen grävling ungefär.

De borde skriva någon skylt utanför som varnar epileptiker och känsliga människor att gå förbi. De har snögubbar i plast i fönsten, sprejade låtsasdrivor med snö, de har tappat all rim och reson. Och tillråga på allt , det ökar varje år. Man tror inte att det är möjligt att öka, men det går tydligen att lägga till ännu en paljett till de andra.

De har skapat en härlig sörja på balkongen. Och de har på det sättet gjort sig kända i grannskapet. Om man skall berätta vägen för någon går det alltid bra att nämna Schell-macken som riktmärke. Schell-macken och "blinkande balkongen".

Det värsta. Kvinnan i familjen är på något sätt släkt med min Hulda Hustru.

Kommentarer
Postat av: caroline

jadu det låter minst sagt lite udda det där


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback