Estrella o sånna grejjor

Hittade ett chips på golvet. Senaste gången någon åt chips i det rummet måste ha varit i somras eller till och med våras. Likt förbannat låg det ett chipsflarn på golvet bakom soffan. Ah, säger den rättrådige och pigga läsaren. Bakom soffan, det förklarar allt, ni städar uselt helt enketl. Nope hävdar jag bestämt. Vi kanske inte har laboratoriemiljö i hemmet, vi har ju faktiskt sex barn, men nog är det både dammsugit och våttorkat bakom soffan sedan i somras. Flera gånger till och med.

Så hur går det till? Det är inte första gången det händer heller. Jag kan lätt räkna upp (nä det kunde ja visst inte, men strunt i det) ett antal gånger när just chips har dykt upp på ställen det inte borde dyka upp på. I bagaget på bilen, ja menar, vem sitter där och snaskar chips? Bakom spisen, någon har alltså stått lutat över spisen och ätit chips, i bibliotektböcker (det kanske inte är så konstigt som äckligt) ja, ni ser. Överallt man ser, chips.

Man kan ju fundera på om just potatischips har någon speciell metod för att förflytta sig på, migration eller diffundering eller nått sånt listigt. Men vad jag vet och hört är chips oerhört oförvägna att vandra. Lagt chips ligger liksom.

Nä, ja få lura på detta. fasen nu blev ja sugen på chips oxå. O det är bara Söndag än.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback