Speedos

Nä, detta kommer inte att handla om de berömda badbyxorna, utom om alla dessa fullståndigt vettlösa förare av diverse fordon som frekventerar våra vägar. Jag är faktiskt imponerad över att dessa månniskor som tror sig stå över livet fungerar.

De ligger gärna precis och slickar baken på min bil när man åker i laglydiga 90 på, låt oss för tillfället leka med tanken att man kör detta på, en 90 väg. De gör helst omkörningar i kurvor eller i backar. Tillråga på allt brukar de ofta bli synbart irriterad om man inte släpper förbi dem, något som jag har för mig att jag själv bestämmer. Ofta är jag inet alls sugen på att köra på vägrenen i, låt oss säga, mörkret.

Problemet jag har är ju att de inte bara riskerar sina egna liv, någor ja fullständingt skiter i, utan även mitt, mina barns och de övriga jag älskars liv.

Dessa bilister kan ju inte gärna vara så väl utrustade i tankens kraft. Dessa bilister sammanfaller gärna även till ett annat problem. Att de för sitt liv inte kan se någon meningsfyllt i den lilla pinnen på ratten. De förstår hur man sätterigång vindrutetorkarna, men de kan absolut inte se den lilla pinnen p åandra sidan ratten, blinkerspinnen även kallad. De kan sitta och prata i mobiltelefon samtidigt som de gör en omkörrning i 120kmh, men d kan inte starta blinkersen. Så sorgligt egentligen.

Som sagt, för mig får de gärna köra ihjäl sig om detta är vad de så hett eftertraktar. Men problemet ärt ju att även om deras bil 'är utrustad upp till tänderna med säkerhetskuddar, bromssystem och färgglada bälten är min kära Saab 900 inte gjord för att möte en av dessa nötter  huv mot huv i 130. Mer viktigt, även om bilen klarar detta är inte jag gjord för detta. Sä snälla sinnesvaga körkortsinnehavarae. Skaffa ett garage så kan ni stänga dörrarna dit och stå o gasa bäst ni vill.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback