Allt på en gång men aldrig samtidigt

Nu börjar det lossna här hemma. Min yngste son är här och de två små är avlämnade av sin ärade fader. Tyvärr så har yngsta dottern hojtrat hela natten över värk i öronen. Hon skulle kunna vara ett ansikte för "öronbarnskampanjen", om någon sådan fanns. Hon får öroninflammation bara hon går för bi en buss där en passagerare tidigare på förmiddagen råkade nysa rakt ut. Nu är det dags igen. Det stackars barnet somnade sittande i soffan. Så fort hon försökte lägga sig ner vaknade hon och jämrade sig. Nu har Hulda Hustrun suttit i telefonkö till sjukvårdsupplysningen i säkert en timma. Man undrar, är det bara en som jobbar där på helgerna eller? För fort och smidigt är det ju inte.

Tja, vi får hoppas att allt löser sig. De bägge pojkarna verkar må finemang i alla fall. De sitter och spelar Sims 2 och verkar ha det rätt ok.

Precis i detta nu kom Hustrun fram på telefonlinjen till sjukvårdsupplysningen. Trägen vinner eller vad säger man? Allt var frid och fröjd. Då bryts telefonsamtalet brutalt. Vi har telefon genom Com hem men det krånglar allt för mycket för att man skall vara nöjd. Tyvärr har vi bundit upp oss på ett år, så vi får vara nöjda med den crappy nät och telefonuppkopplingen. Det bryts lite när det vill under vissa perioder.

Så när Hulda Hustrun äntligen kom fram igen fick hon rådet att komma in till akuten med barnet. Kul på en söndag. Så nu vet jag inte när jag får träffa min älskade Hustru igen. Väntetiderna på en söndag till akuten, tja det brukar inte gå för fort om man inte har en livshotande sjukdom. Kanske träffar de på min yngsta sons ömma moder eftersom hon jobbar där och är i tjänst idag. Vem vet.

Tja, själv håller jag ställningarna här hemma tillsammans med grabbarna. Jag tänkte som så att de spelar, jag halvsover. En fin och jämn uppdelning av söndagssysslorna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback