Från surt till sött.

Vart en konstig dag idag. Först var vädret grått och eländigt, ett elände som övergick till snö av alla väder. Snö den 20/4. Hmph så fel! Sen nu frammåt kvällen har det klarnat upp och himlen bjuder på en blå sky och den nedgående solen sprider varma, mjuka strålar på oss arma jordebor. (Nu blev jag som religiös ett stund där. Nu gick det över).

Likadant har mitt humör svajat under dagen. Så här på kvällen mår jag riktigt hyggligt. Kört hem min yngste son och satt och funderade på hemvägen vilken tur jag har som har så fina barn, trots allt. Den äldsta sonen må vara en slarvpelle och en bökig tonnåring, men han har under allt det buffliga ett rent och snällt hjärta. Min dotter är ju så vän som en ängel. I alla fall vad jag vet. (NEJ, jag vill intee veta mera) Min yngsta son har ett hjärta lika stort som han aptit. Min "styvbarn" eller vad man nu väljer att kalla dem är ju fullpoängare dom med. Tänk att en skitstövel som jag kan få ha sån bra tur.

Under dagen fick jag ett mail från C där han påminde mig om att han gärna gör sitt lilla för att jag i dessa dystra dagar skall få må bra. Så, när man summerar, en underbar, vacker kvinna vid min sida, fantastiska barn omkring mig, otroliga, lojala vänner. Kan man ha det bättre?

Egentligen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback