Damm mysteriet

Vart kommer allt damm ifrån? Luften borde ju vara tjock som sirap med tanke på de mängder damm som lägger sig vareviga dag på alla ytor i hemmet. Men det bara dyker upp. Som från ingenstans. man dammar och står i och fem minuter senare så är det likt förbannat dammigt igen. Och dammråttor. Hur fasen bildas dom? Är det ett gäng dammkorn som bestämmer sig för att ha fest och träffas eller vad? Samma sak med dom, ena stunden är det dammfritt sen hux flux så ligger det stora dammtussar och skräpar. Men det är väl lite detsamma som smutsen som helt från det blå bara sätter sig på fönsterrutorna. Det bara dyker upp. Hade man int esjälv sett det hade man ju inte trott på eländet. "Det bara dyker upp, från ingenstans".  Jo du, och Jonas Gardell är smyghetero. Fast det är ju så. Det bara dyker upp. Från ingenstans.

Så, slutsatsen är att det är hopplöst att samma. För det blir ju lika skitigt ändå. Lika bra att låta det ligga.

Kommentarer
Postat av: Crille

Hej gubben! Tack för ditt inlägg i min lilla blogg! Det är alltid roligt när du skriver! Det känns verkligen helt fantastiskt att få träffa Amanda igen! jag känner mig hel på något sätt! tänk viken kärlek man känner gentemot sitt barn! Och du vet ju om någon!

Hoppas att allt är okej med dig och hela familjen, tänker mycket på er! kämpa på Calle! du har ryggrad om någon inget är omöjligt för dig!

Och tack för inbjudan, jag kommer och skrämer dig en vacker morgon här framöver! : ))

Kram på dig och en puss eller två!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback