Kattpink, gubburin och syrén

Så var det klart. Städat färdigt. Sovrummet lät jag vara, och barnens rum. Så det gick rätt fort och lätt. Toaletterna tar jag lite senare. Nu är det om inte rent så i alla fall prydligt.

För ett tag sedan fick Min Vackra Kvinna för sig, fråga mig inte varför, att suga upp vatten med dammsugaren. Som alla kan förstå så gick det inget vidare. Hulda Hustrun fick plocka isär dammsugaren i atomer för att torka upp det vatten som där i fanns. Väl så. Det gick inte så illa alls för sammsugaren överlevde mirakulöst och både jag och Kvinnan I MItt Liv pustade lättade ut och var så nöjda så. Men. Filter som blivit våta  och sedan torkat luktar. Illa. Mycket illa. När jag nu dammsög i vardagsrummet kände jag en omisskänlig stank av urin. Det luktade blä och blä igen från dammsugaren. Fakrum är att ju renare golvet blev ju värre luktade det i rummet. Det fanns även en svag nyans av kattpink inblandat i hela härligheten. Troligen för att vi sammsugit upp kattsand som rymt från lådorna.

Så. Rummet luktade som om det bodde en gammal pissgubbe och 18 katter i det. Detta gjorde självklart mig lite... tveksam. MEn jag fann på råd. Vi har några sådana där gula stavar som man har i dammugaren för att det skall dofta gott när man dammsuger. Och så hade vi en flaska med vita kulor som skall uppnå samma effetkt. Lysande tänkte jag. Jag sög upp både stavar och kulor (hm, lät lite porrigt det där, det är därför Hulda Hustrun suger mest i vårt hem) med dammsugaren. Och visst gjorde det skillnad.

Nu luktade det citron, syrén. Och pink. Den blandningen blev inte lyckad alls kan jag säga. Så nu sitter jag med balkongdörren på vid gavel och hoppas med hela min själ att vi inte får besök på några timmar. Fan det är så det svider i ögonen av den där blandningen av dofter och lukter. Inget för luktgranstillverkarna kan jag lova.

Men städat är det.

Kommentarer
Postat av: pernilla

sammanträffande?? nu har det hänt igen...köpte påsar och filter till vår sugar maskin...hade inte en aning om att den luktade så,men handladde det gjorde jag:)

2006-08-22 @ 15:45:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback