vattensömn

Just nu så lever jag och min ärade Hulda Hustru i vardagsrummet. Vi är innehavare av en vattensäng. Visst, det luktar 80-tal lång väg. Men man sover gott på böljan den blå. Och faktum kvarstår. Vår bädd består av 3000 liter vatten och lite vinyl mellan oss och vattnet.

Vi har katt. 2 stycken om man vill vara noga.

Katter har klor. Vassa klor.

Så, förra veckan märkte jag att allt luktade mögel i mitt hörne av sängen (vänster sida). Källan till denna lukt visade sig vara, efter att vi tömt madrass på alla dessa liter vatten, ett antal små, små hål i det aktuella hörnet. Undar madrassen fann vi en sörja av diverse skräp och introrkat gammalt vatten, katthår, egna hår och allmänt hår. Som sagt en sörja. Vi räknade till minst 7 hål i madrassen i det aktuella hörnet. Små, små hål. Som av..... kattklor. Sen hittade vi även andra små hål. Fast de fanns under madrassen och passade så fin in på några små stenar som, fråga mig inte hur, kommit till ro under vår, med 3000 liter vatten fyllda, madrass.

Det tar en stund att tömma en vattensäng. Sen slet vi ett bra tag med att desperat försöka täta denna madrass med hjälp av den lilla, lilla, tub med vinyllim som vi hade undanlagt. Det funkade.. inte så bra.

Så, vi fick ta mössan i vacker hand och beställa ett lagningskit på nätet. Vi passade på att beställa två, plus en pump att ha som hjälp när vi tömmer madrassen. Bäst att förekomma liksom.

Men.. tills det lilla paketet med lagningskitt kommit med posten sover vi på en luftmadrass i vardagsrummet. Visserligen en madrass de Lux. Men ändå en luftmadrass.

Fan vet om det inte vore bättre med en hästens.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback