Robbie Williams på Ullevi

Hemma och mellandlandar. Annars är det stugan och stranden som gäller.

I Söndags blev jag djupt religiös, jag genomgick en väckelse som närmast kan liknas med den som en religion kan ge. Robbie Williams på Ullev. Det var så bra så att man kastades mellan att vara lycklig, lycklig, lycklig, på gränsen till tokig, ibland var det nära att man nästan började gråta. Så bra var det. Så ofantligt, fantastiskt otroligt bra var det. Den i särklass största musikupplevelse jag någonsin varit med om.  fan nästintill den största upplevelsen överhuvudtaget förutom födseln av mina tre barn och mitt bröllop.

Att en människa kan ha sån utstrålning, en sån karisma att 60 000 personer ramlar ihop till en enda gröt av lyckliga armar som vajade i vinden, händer som klappade, strupar som sjöng.

Jag vet inte riktigt hur jag skall beskriva det, orden räcker inte till. Men vi kan ju säga såhär att finns den nån jag tycker kan vara värd en mille eller två på banken så är det Robbie Williams. För mannen är 100% talang. Kvinnorna vill vara med honom och männen vill vara honom. Så otroligt. Så otroligt otroligt!

Kommentarer
Postat av: Helena

Så underbart härligt att det var så bra!!! Har förstått det av recensionerna i tidningarna men väntade på din reaktion :)

Ha en härlig sommar, det ska jag ha! Blogfri och allt :)

Postat av: Christian Nelson

Roligt att i alla fall du får så fina kommentarer i din blogg av min tidigare fruga : ) jag får inga, men så skriver du ju bättre och roligare än jag.. skrev en kommentar tidigare men den verkade inte komma fram?

2006-07-06 @ 13:20:58
URL: http://nelson.to
Postat av: Christian Nelson

Kolla här! Hjälten!! Eller hur? http://www.nelson.to/gallery/?folder=content/Music/Robbie%20Williams%20GBG/

2006-07-06 @ 13:32:29
URL: http://nelson.to

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback