Dagens bravader så långt.

Det blev inget tältande i natt. Tur var det för det har regnat hela natten. Vi var lika glada för att vakna upp i stugan, torra och varma. Vi var barnvakt åt svågerns flickväns dotter (krångligt det där) en stund på förmiddagen medan svågern var och tränade. Han tränar på gym och ser väl ut att inte behöva träna dagligen liksom. Där finns det muskler så att han kan dela ut till både höger och vänster. Vi knatade omkring en hel del, vi knatade bland annat över till Almenäs och kikade lite, bland annat hämtade vi program för båten Svanen. Det som de senaste dagarna varit fullproppat med folk uppvisade nu en folktomhet som, även om man nu inte visste det, skvallrade om att dagen är regntung och molnig. Men varmt är det likt förbannat. Så gott så gott så.

När vi knatat färdigt gick vi till stugan där vi drack lite kaffe. Sedan kom svågern tillbaka efter sitt värv och jag och Hulda Hustrun åkte hem för att titta till lägenheten. Jag har även hunnit med att ta en sväng förbi svågern och hjälpt honom att formattera hans ena dator. Slit och släp, aldrig är det annat :-)

I kväll är det ju fotbollsfest på tv, så det är väl det som är planerat till kvällen. Vi funderar på att hyra kanot i morgon om vädret är hyggligt. Varken jag eller Min Vackra Kvinna har åkt kanot tidigare så det kan ju bli en erfarenhet. Men lite paddling längs med viskan borde väl vi reda ut kan man tycka.

Jaj, en sak i taget. Nu skall det slötittas lite på tv har jag bestämt. Man vill ju fylla livet med något stort och viktigt. Eller?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback