Väder. Och vind.

Har lite tråkigt. Inte mycket, men lite sådär småtråkigt som man kan ha på en söndag. Vädret har gått från blått till grått, barnen har åkt till sina andra familjer, Hulda Hustrun sover i soffan efter gårdagskvällens vedermödor. Katterna är nere i stugan. Tvn är trist och läsa orkar jag inte. Så jag blir sittande här, framför datorn, bläddrandes mellan Aftonbladet och Expressens nätsidor. Om jag fattat allt rätt så bli rdet ingen sommarväder på ett tag frammåt. Synd. Det skulle passa så bra med sommarväder just nu. Eftersom det är sommar alltså. Om sommarvädret dyker upp i Januari blir man ju väldigt förvånad, men när det dyker upp i Juni blir man mer; glad, kanske? Jaja, vi såg inget sommarväder i Januari så vi kanske inte får det i Juni heller. Men då kan man ju alltid hoppas på gamla pålitliga Juli eller Augusti. Väder blir det väl i vilket fall som helst.

Tur vi har väder. För annars hade till exempel jag inget vettigt att säga nu. Man kan, när orden tryter, alltid dra till med ett :"vackert väder idag". Eller: "tråkigt väder vi har". Altl beroende på det för tidpunkten aktuella vädret. Man brukar ju tala om väder och vind. Men är inte det lite samma sak? För vind är väl väder? Eller har jag fel nu igen? Räknas  inte vindförhållandet in i det  aktuella  vädret. Tillsammans med  nerderbörd och temperatur och molnighet.

Ja inte vet jag. Men något jag däremot vet är att det skulle kunna få vara varmare ute. Det vet jag. Och det är inte så illa det. Eller?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback