Tappat godis

Jag har varit ute. Ja vet, jag är själv lite häpen. Visserligen var det på order av min Hulda Hustru som jag knatade ut i friska luften. Men ialla fall. Jag fick i uppdrag att kila till tappen för att köpa lösgodis. Skönt att få sådana förtroenden av sin kärlek. Sagt och gjort, som vanligt agerade jag reptilsnabbt (hörde jag nån skratta eller var det bara ljud i mitt huvud) och trampade iväg till sagda tapp.

Där blev jag stående i en mindre evighet bakom två trälkvinnor som köpte tidningar, choklad och en jäkla massa kontantkort. De kanske planerade ett stort rån. Då skall man ju ha kontantkort har jag läst om. JAg kan tillägga att det där med att stå i kö är bera en av alla mina nojjor. Men det finns ju en anledning till att jag väntar på sjukbidrag eller vad det nu heter. Det som förr hette förtidspension. Jaja, nog om det. Slutligen fick jag betala godispåsen och hoppanhejsa skutta hemmåt.

Så nu känner jag mig sådär otroligt frisk och sund. Så frisk och sund att jag nog får lägga mig att sova. Det tar på den late.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback