Gott att leva...

Sov länge idag igen. Till halv 1 nån gång. Vaknade av att Hulda Hustrun ringde på mobilen. Hon undrarde om det var ok att hon och svägerskan kom ner en stund till stugan. De var självklart varmt välkomna då jag fått nog av ensamliv för länge sedan. Igår var det full rulle vid vattenverket och på Almenäs. Snorungar troligen, ni vet hur de ser ut. Finniga, smala långa saker som leker Big Brother eftersom de tror att det är så livet ser ut,  allt för fulla för att fatta att de gjorde bort sig när de skrek som vilsna getter i vårnatten.

Tänkte med skräck hur det blir när bron är klar. Så att Almenäs och vattenverket smälter ihop till ett. För er som inte vet, Almenäs och vattenverket ligger på var sin sida av Viskan. De är bägge populära som festplatser här i Borås. Vår stuga ligger bredvis Vattenverket. Och ja, jag har även jag vart ung och rumlat runt på dessa ställen i sommarnatten. Just därför undrar jag hur det bli med en bro över Viskan som förbiner dessa ställen.

Under resten av dagen har jag inte gjort något vettigt överhuvudtaget. Alls. Nu är det lite moln uppe så jag passade på att åka med Min Vackra Kvinna och svägerskan hem för en kort titt på världen innan jag ger mig ner till stugan igen.

Ah, det är gott att leva!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback