Min trädgård

Idag har jag varit nyttig. Jag har kört bort lite skräp till tippen, grävt färdigt ett litet land där vi skall planera lite smått och gott. Så passande att min Hulda Hustru hade köpt en bok till mig/oss: Allt om din trädgård. Den passar som handen i handske eftersom jag egentligen inte har ens en dimmig susning om hur man sköter en trädgård. Det har hänt att jag när jag rensat land sparat ogräset och kastat det som skulle spira. Sånt vill man ju inte ska hända allt för ofta. Men nu känner jag mig mer rustad.

Så jag har både grävt upp, gödslat och lagt på god matjord (det heter visst så, inte vet jag hur man kan tycka att jord är just god men...). Så nu fattas bara själva planterandet. Men just när jag börjat få upp farten så kom det ett ösregn så jag fick retirera till stugan där jag satt och njöt en pipa rök och en god kopp kaffe.  Sedan kom Min vackra Kvinna ner med svägerskan. De hade shoppat loss lite, så jag fick ett par nya byxor och en tröja. Jag fick även ett par flipflopp sandaler som jag är lite mer tveksam till. Men jag kanske vänjer mig?

Nu skall jag snart möta min yngste son vid bussen. Alltid roligt när barnen kommer på besök. Även den kortaste titt värmer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback