I väntan på tvättiden.

Jag fick plötsligt lusta att lägga mig i badkaret och flyta omkring i varmt vatten en stund. Men det går ju inte. För om en halvtimma ska jag ner till tvättstuga ju. Såklart. Man hinner då rakt inte att ta ett avslappnande bad på 20 minuter. No way. Vi snackar om någon timma, minst. Så när ja gväl varit nere i tvättstugan kanske jag inte alls känner för ett bad. Inte vet jag, inte än.

Troligen blir det till att sitta på baken i en halvtimma i spänd väntan på att klockan slår tvätt.

Hmmm. Nu har det gått en liten, liten stund. Inte så värst mycket men en liten bit i alla fall. Kanske borde jag passa på att dammsuga lite. Fast det är så bökigt att dra fram dammsugaren. Efter att man väl fått fram den så ska man ju dammsuga med. Men då har jag nog inte tid. Det var ju det där med tvättstugan.

Sekunder som bara tickar på. Jag lovar att jag kommer ångra mig, när jag väl sitter på hemmet och blir matad med passerad sill, att jag inte passade på att fylla tiden med innehåll. Men det är då det. Just nu har jag då rakt ingen lust att tänka på ålderdomen. Jag har fullt upp med att krisa här och nu.

Och tiden bara går...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback