Carl Bildt blir utrikesminister. Hoppsan.

Aftonbladet: Carl Bildt blir utrikesminister

Jaha. Det första "nya moderaterna" är att sätta in den främste av de "gamla" moderaterna på den tunga posten som utrikesminister. Smart drag. Nu är ju Bildt en erkännt duktig värlsman, men blir det inte knepigt med en gammal statsminister som minister i en ny regering? Blir det inte lätt lite dragkamp mellan chefen Reinfeldt och minister Bildt? Tja, det lär vi ju märka. I vilket fall som helst så visar ju detta att det klarblåa knappast gått ur våra moderater. För ingen tror väl att Bildt lär bli arbetarnas röst i världen?

Kommentarer
Postat av: micke

Carl ja, gillar inte moderaterna alls, men bildt är en erkänt bra förhandlare över hela världen o jag gillar honom faktiskt. Sosse som jag är så ska han ändå ha ett erkännande! ha de bra/micke

Postat av: Friska Vindar

GRATTIS SVENSKA FOLK! Vi har nu äntligen bytt kostym och fått en ny Statsminister, ja inte bara det...,vi slipper Pär "Cigarr-Cylinder", Mona-Estonia, Herrgårds-Göran, Laila Arrogans, Enskede-Bosse, Marita Vargbuske, Paggan m fl politrukker som fått styra och ställa alldeles för länge och förstört mycket för väljarna!

2006-10-06 @ 11:34:24
Postat av: lou^

Jadu friska vindar...istället har vi fått Carl den sjuttonde!!! Vi ses i Poltava dårå!!

2006-10-06 @ 11:45:05
Postat av: Christoffer

Det är alltid lika lustigt med er idioter som på fullaste allvar tror att miljonärerna som satt i S regeringen på något sätt för arbetarnas röst i världen =) de skiter fullständigt i er det enda de vill är att lura er att de är på eran sida och få behålla makten i 4år till.

Hellre utbildade ministrar som är kompetenta för jobbet istället för t.ex. Herr Ringholm han måste ju vara sveriges mest korkade minister genom tiderna, och han får ha hand om statsfinanserna??? sinnessjukt.

2006-10-06 @ 16:22:26
Postat av: Tomas Jonsson

"Idioter"? Cristoffer, jag tänker inte försvara sossarna, men inbilla dig inte att klyftorna kommer att bli mindre med en borgerlig regering. Inbilla dig inte att arbetarnas röst kommer att stärkas. Inbilla dig inte att låginkomsttagare kommer att få mer pengar i plånboken.

Inbilla dig ingenting som du inte har en aning om. I annat fall framstår du bara som en ... idiot!

2006-10-06 @ 21:03:16
URL: http://tomasrj.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback