Mitt databeroende jag

Jag är helt klart databeroende. Det första jag gör när jag vaknar är att kolla Aftonbladet, Expressen, GP och DN på nätet. Sen följer mailen, lite koll på bloggarna, lite skrivande på min egen blogg och så kollar jag mailen igen. Mailen kollar jag sedan typ tusen gånger på en dag. Likadant med tidningarna. Jag har försökt att hålla mig från datorn i alla fall en stund men det går inget vidare. Jag kan ju missa något viktigt. Eller jag så missar jag något helt oviktigt. Det primära är att jag riskerar att missa nått. Vad som helst.

Mellan varven lyssnar jag på musiken som jag har på hårddiisken eller så spelar jag lite spel. I vilket fall som helst så sitter jag på min allt bredare bak framför datorn en stor del av dagen. Jag förflyttar mig då och då i lägenheten för att äta eller göra mig av med det jag ätit. Men det är bara små korta avstickare i den verkliga världen.

Det är som förnicklat att hålla sig ifrån den där skärmen. Jag borde nog ta tag i det där. Fylla min tid med annat. Få något gjort. Men även fast jag vet om det där så sitter jag likt förbannat framför burken med hela min uppmärksamhet totalt upptagen av den värld som finns där.

Fan, jag borde skaffa mig en hobbie. Eller ett liv. Eller nått.


Kommentarer
Postat av: Anonym

äh, ta det lugnt bara, sitter själv som dig vid datorn varje ledig stund i hemmet.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback