Vad vår hjälte fördriver tiden med en måndag

Det kliar i min näsa. Precis hela tiden. Jag gnuggar och gnugar men det enda som händer är att det kliar ännu mer. Ska jag behöva ha det så här? Finns det ingen rättvisa i världen? Kliande näsor är inget att leka med. jag är rädd att om jag gnuggar mer ramlar hela snoken ner på tangentbordet ochjag får klara mig utan näsa hädanefter. Och det vill jag ju inte.

Det kliar i halsen med. Fast den kan jag ju inte gnugga. Det blir till att harkla sig. Mycket harkel blir det. Kli, kli, kli. Lurar på om det inte är förkylning på gång. Inte vidare sugen på en sån. Kan jag gott klara mig utan.

Resten av tiden, när jag inte kliar mig eller harklar mig, spelar jag Age of empires III. Slöseri med tiden kanske vän av ordning tycker. Men något ska man ju göra. Fast jag får stryk hela tiden. Undrar om det inte är fel på datorn. Jag brukade ju vara en klippa på Age. Byggde farmer och hus med rasande fart. Nu hinner jag inte ens skapa en fiskmås innan fienden är på mig och djäklas. Den här dagen suger. Ont i skallen har jag med. *SUCK*. Och så mitt i allt kommer jag på att moppen är stulen. Som om det int eräckte med kli, harkel och virtuellt stryk. Nä, det får bli en kopp thé till och sedan ska jag sänka min lilla barnakropp i ett varmt bad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback