Avloppsproblem

Vi har vakmästaren här. De bytter ju stamar och renoverade badrummen här i åras. Nu så står det vatten över hela golvet när man tömmer badkaret. Så lagom kul. Förrutom att det är irriteraden så blir man ju lite orolig för golven i längden. Så därfär har vi kallat in stormtrupperna för att dona med det där.

När man har en hantverkare o huset vet man aldirg riktigt hur man skall förhålla sig. Ska man stå med och titta under tiden de arbetar för att kunna svara på frågor? Eller ska man försvinna in i den trygga lägenheten medan det pyslas i bakgrunden så att säga? Efter att några gånger ha stått bredvid å har jag nu valt flyktstrategin. Man känner sig bara otorligt ivägen när man står bredvid. Jag kan själv tänka mig att det skulle vara förbaskat irriteraden att ha någon som står över ryggen på en när man arbetar.

Men nu var det tydligen klart. Det var stopp längre ner i avloppet, trots att jag förökt rensa så gott jag kunnat. Man får tydligen lyfta på badkaret eftersom avloppet sitter en bit in under badkaret. Så det känns ju som om det blir lite besvärligt. Badkarsavlopp brukar ju gärna sitta en bit ut, strax bakom badkarlskanten. Jaja, nu var det rensat så nu funkar det. Men de har fortfarande inte kommit för att fixa de fel som besiktningen tog upp i juli eller var det juni? Det där byggföretaget litar jag inge vidare på. Annat är det med våra egna vaktmästare. De ä rsnabba som vinden så där har vi inget att klaga på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback