Mitt nervklena jag

Undrar hur mycket thé man kan dricka? Jag bälgar i mig mängder av drycken men man undrar ju vad som händer om man dricker för mycket av det. Ett problem är ju att den mängd dryck som intages även behöver uttömmas. Och sen är ju thé vätskedrivande med så det blir ett fasligt rännaden på toaletten för att pinka. Sen blir man ju törstig igen. Då dricker jag en mugg eller två till. Sen börjar det om. En del sorters thé skall ju vara så vansinnigt hälsosamt. Så jag borde vara frisk som en, ja jag vet banne mig inte vad. Men jag är ju krassligt ju. I nerverna. Förresten är det inte så illa att vara det heller. Man kan ju göra lite som man vill. Man kan till exempel röka jättemånga ciggaretter även fast man vet att det är farligt. För man är ju psyksjuk ju. Man kan dissa folk. Vem förväntar sig gott uppförande av en nervklen. Om jag vill sova en dag så gör jag det. Bara för att jag vill. Jag behöver int eduscha varje dag. Om någon undrar över det kan jag alltid säga: "jag är ju sjuk ju". Praktiskt värre.

En gång när jag var på besök på min gamla arbetsplats stoppade jag in en cigg i munnen. Tanken var ju att jag skulle gå ut på balkongen för att tända taggen. Men i och med att jag petade in pinnen mellan läpparna blev min chef alldeles vettskrämd. "Du skall väl inte tända den där här inne?" Som om jag vore heltokig. Men jag måste erkänna att jag blev jättesugen på att tända rökverket, dra ett djupt bloss och sedan fimpa den på golvet. För att jag är ju lite tokig så då får man göra sånt. Men självfallet knallade jag lydigt ut på balkongen allt medan jag skrockade lite för mig själv.

Så slutsatsen måste bli att man kan dricka så mycket thé sopm man orkar pinka ut och att det är praktiskt att vara nervklen. Så har jag fattat det i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback