Chipssmulor?

Min misstanke om att min lilla Chips har varit ute på dumheter växer för varje dag. Hon lyckades ju smita ut från tant mammas lägenhet för ett tag sedan och var borta i några dagar. Inget mer med det kan man tycka. En katt gör som en katt vill liksom.

Men, jag säger som Tony Irving, men. Magen på den lilla pälsbollen tycks växa för varje dag trots att jag satt henne på diet. Hon letar upp en massa små skrymslen och vrår och skrapar och donar därinne för glatta livet. Hennes bröstvårtor är svullna som på en stripteasedansös i en kall lokal och hon är obotlig kelig. Så, jag tänker som så att, ska det bli små Chipssmulor som tillskott till hemmet?

Jag kan inte säga att det skulle glädja mig speciellt mycket. Visst, kattungar är så söta som någon varelse någonsin kan vara och visst unnar jag min katt lite moderlycka. Men vart ska man vända sig för att avyttrat dessa små liv sedan. Det räcker så bra med en katt i hushållet, förhoppningsvis två om min kära Lancelot kommer tillbaka med. Det beror lite på om de som har hand om honom eller inte vill behålla honom eller inte.

Nja. Jag är helt klart kluven. Men men. Är det så att min Chips har varit ute och slarvat så är det väl så då. jag får i vilket fall som helst skylla mig själv som glömt att ge henne p-pillerna.

Kanske är hon helt enkelt bara fet?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback