En kvinna i staypus då?

Buhu. JAG ÄR JU SJUK JU!!!! Varför har jag ingen vacker kvinna i lackklänning som håller mitt feberhete huvud, baddar min panna med svala handdukar och som tar hand om mig? Vad falls är detta?

Det är väl ingen mening med att vara sjuk om man inte får bli omhändertagen för tusan? Då kan man ju lika gärna vara frisk och läsa en bok eller nått.

Det är väl inte för mycket begärt. Ok, skit i lackklännigen då. Hon får väl vara naken då. Men annars så tycker jag mig ha rätt att kräva lite rättvisa av livet. Vart är de svala handdukarna? Den viskande rösten. Pussen på min heta kind?

Ska det vara såhä? Jag menar, vad begär ni av en katt? Stackars Chips kan ju inte ta hand om mig på egen hand. Även om hon faktiskt verkar försöka. Hon slickar min hand och tittar medldande på sin sjuke husse. Mer kan hon inte den lilla stackaren.

Men men. Det är väl ingen idé att vänta sig för mycket av omgivningen kan jag tro. Jag får ligga här och lida i min ensamhet kan jag tro. Jo, det kan jag tro.

Buhuhuhu!!!!!!

Kommentarer
Postat av: Sabrina Nilsson

Sugen på en header som bara skriker "Vår"? Kika då in i min blogg och var med och tävla om en snygg vårig header! Kram på dig :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback