En lek med elden

Jag leker lite med elden i tanken för tllfället. Mina funderingar rör om jag inte skulle köpa några folköl till kvällen. Jo, jag vet, troligen vore det korkat och onödigt. Men det är ju fredag och vi bor i ett land där helgfyllan mer eller mindre är helig.

För trots att jag mår rätt hyggligt är jag ju inte immun mot att känna att det vore gott med ett litet rus så där på vårkanten. Fast jag vet inte. Egentligen borde jag ju hålla hårt i plånboken eftersom mina ekonomiska tillgångar är helt klart begränsade.

Jag har ju fortfarande de där 60 konorna undanlagda till en pizza. Själva köpet av sagda maträtt har jag skjutit upp dag efter dag men idag så blir det nog av. Tror jag.

Fasen, jag känner själv hur korkat det vore att köpa öl för pengar jag egentligen inte har. Men, det är lockande. Äh, det är nog bättre att i så fall vänta till en vacker vårdag om jag ska ta mig ett återfall. För om jag köper mig några 3,5 % så gör jag ju bara vad alla förväntar sig av en alkoholist. Jag är inte säker på att jag vill bjuda på den skadeglädjen. Men...

Nä, detta kräver lite eftertanke.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback