En puff på pipan

Jaha, då har man varit ett under av effektivitet igen då. Jag har i vederbörlig ordning plockat in alla kläder som ramlade in i plastsäckar, hittat min elektriska rakhyvel som varit mystiskt försvunnen i några veckor och renbäddat sängen. Allt detta på bara en timma elle så. Man slutar aldrig att förvånas över att man kan få sådana energiryck.

Men jag måste erkänna att en hel del saker åkte rakt in i lilla sovrummet tillsammans med en faslig massa andra saker som jag inte har orkat plocka upp än. Men på ytan är lägenheten så vacker som den bara kan vara.

Nu väntar lördagskvällen med dess blandning av nöje och avkoppling. Egentligen så känner jag för att göra något rikitgt roligt, men både kassa och min fortfarande lite vacklande hälsa sätter stopp för alla sådana planer. Så jag får nöja mig med lite tv och uppvärmda makaroner. Inte så illa om man tänker efter. Det kunde vara värre.

Nyss rökte jag den allra sista cigaretten, så nu får jag puffa godmodigt på min pipa istället. Så ser kvällen ut. Tv, makaroner och pip-puffande. Man ska inte klaga. Inte alls.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback