Funderingar på sängkanten

Chips har hittat en solstrimma på matta och ligger och solar sig för fulla muggar. Själv har jag ont i magen och mår illa. Sådär bara, helt plötsligt. Fasen vet vart det kommer från, men det ger onekligen en lite bitter smak denna annars så underbart vackra vårdag. Men, det beror säkerligen på för mycket snus, piprök och kaffe.

Jag sitter och funderar på vad jag ska ta mig till idag tro. Städat har jag redan gjort så det är klart. En sväng förbi affären ska jag i alla fall hade jag tänkt mig. Sen funderar jag på att ta mig i kragen och ta mig till La Stada för att inhandla lite pryttlar och hämta mopeden. Men det är frågan om jag pallar med det. Jag vet inte riktigt.

Visserligen känner jag mig relativt stark, men frågan är om jag är så stark att jag klara av att åka buss sådär bara. Det är nästan så att jag funderar på att köpa nån folköl innan jag sätter mig på bussen. Men då får jag ju inte med mig mopeden så det går ju inte. Attans att man ska ha nerver som kryper på utsidan av kroppen.

Nä, detta kräver lite eftertanke och metodik. I vilket fall som helst så ska jag duscha och raka mig innan jag tar mig till något överhuvudtaget. Kanske har jag kommit på något smart tills jag är färdig med allt det.

Man kan ju hoppas i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback