Hakuna matata

Jodå, nu har gubben rört på sig minsan. Jag stövlade iväg till affären med relativt raska och iviriga kliv och njöt av det milda vädret och frånvaron av både regn eller snö. Det var på det hela en relativt trevlig vandring jag var ute på.

Väl i affären så inhandlade jag det jag behövde köpa, vilket inte var så mycket. Jag stod även och tittade länge på en konservöppnare för en dito kan jag inte finna mig ha i mina ägor. MEn 33 spänn? Nä, en sån får jag plocka upp på EKO när jag är i staden nästa gång.

Promenaden hem var lika trivsam dem med fast jag svettades på ett föga attraktivt sätt. Men det är ju bara bra för det betydde ju att jag fick lite motion på köpet och nyttan av det kan aldrig överskattas.

Så, nu sitter jag än en gång i min lilla fotölj och funderar på hur resten av dagen skall förlöpa. Jag får ta den där svängen med dammsugaren i hallen och i badrummet, det var ju det där med kattsand. Men annars vet jag inte riktigt vad ska ta tag i. Lusten att packa upp lådor är väl inte fullt så utvecklad som man kunde önska. Fast jag får ju tänka på att det är lördag med. Då ska man inte jobba för hårt tycker jag.

När jag tänker närmare på saken tycker jag aldrig man ska jobba för hårt. Arbete av alla de slag är helt klart överskattat här i vårt Lutherska land. Lite mer Hakuna matata vettja.

Nä, jag börjar nog med att dra dammsugaren så är det gjort.

Kommentarer
Postat av: Mr. Nelson

Detta är vad Borgarna gör! Mer till dom rika och mindre till dom fattiga! Skall genast skiva på! Tack för denna kommentar Anna!

2008-04-12 @ 19:39:35
Postat av: anna

Kram och tusen tack Jonas och Mr. Nelson !

Postat av: Pernilla

Skriv gärna på denna listan åxå: Rör inte vår personliga assistans!

""Regeringens proposition "Kostnader för personlig assistans" (prop. 2007/08:61) kommer att innebära oerhörda negativa konsekvenser för personer som är beroende av personlig assistans. Detta gäller såväl privat, socialt och arbetsmässigt, och lagens intentioner urholkas i och med detta.""

http://www.namninsamling.com/site/get.asp?riva

Tack på förhand!

2008-04-12 @ 21:18:25
URL: http://hjulias.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback