Jag är så förbannat lat

Näe. Det där med att städa väntar jag till i morgon med. Helt enkelt eftersom det inte är speciellt varken stökigt eller smutsigt här hemma. Så jag har fått lite tid över i planeringen.Tror jag ska ta mig i någon stort krage och packa upp lite lådor med böcker så att bokhyllan blir full. Resten av böckerna får jag väl ha i lådorna tills jag har köpt en ny bokhylla. I vardagrummet har jag inte plats med en dito så den för stå i sovrummet är jag rädd för.

Vart jag ska ha alla mina DVD-filmer har jag inte lyckats lista ut än. Jag har en hylla jag kan ställa upp några på men den räcker inte på långa vägar. Jaja, det är petitesser det där. Kanske får jag lägga dem i en låda i schifonjen som jag har stående här i vardagsrummet. Där ligger alla mina cd-skivor för tillfället men till dem har jag faktiskt en speciell möbel till så det blir väl att omplacera lite bland alla mina pryttlar.

Vad allt har man inte att göra. Synd bara att jag ska vara så förbannat lat att jag inte kommer mig för att göra nått åt allt det där. Jag sitter bara och väntar på att saker ska börja placera sig självt. Men det händer inte har jag märkt.

Nä. Nu ska jag, säger SKA jag ta itu med de där boklådorna. Bums.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback