Jag förvånar mig själv

Nja, jag var nog lite tidigt ute när jag friskförklarade mig. En envis snuva seglar upp i snoken på mig och huvudet börjar allt med kännas som inbäddat i bomull medan huvudvärken tilltar. Den där resan in till La Stada får nog vänta till morgondagen tror jag. Men städa ska jag göra. Det är ett rent nöje att städa en såhär liten lägenhet. Sladden till dammsugaren räcker till alla rum om jag sätter in den i kontakten i hallen. Det är på håret allra längst in i sovrummet men det funkar.

Men först ska jag nog ta och äta nått. Lite vad som helt känns det som. Jag är hungrig. Men eftersom det ser ut som det gör i skafferiet och kylen så får det bli kokta makaroner. Spetsar man det hela med lite ketchup så funkar det som en bukfylla i alla fall. Sen ska jag nog spatsera till affären och inhandla lite smått och gott. Jag väntar med den stora handlingen eftersom det är så förbenat dyrt här i Viskafors, den tar jag när jag kommer in till stan.

Efter dessa energiryck så ska jag ta en varm dusch och sätta mig framför tvn tänkte jag och bara vara sjuk i största allmänhet. Fan, räkningarna var det med ja. Visste jag hade förträngt något. Jaja, det tar ju inte så lång tid.

Fasen, det blir lite ditten och datten gjort här i V-fors i alla fall. Till min egen stora förvåning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback