Jag ska bli far

Då har man haft besök av moster och morbror som hade med sig alla saker som jag hade kvar hos tant mamma. Det är fasligt vad prylar jag äger, jag blir lika förvånad varje gång jag tittar mig omkring. Säck efter säck med kläder och pryttlar bar vi upp så nu har jag ännu mer att pyssla med. Jag får ta och börja titta lite i alla lådor och säckar som jag har stående i den stora garderoben och i det lilla sovrummet.

Vi satt även och drack en kopp kaffe och småpratade sådär som man gör när man är vuxen. Jag fick även bekräftat att visst är Chips gravid. Kattkännare som de är både moster och morbror kunde de se det direkt. Så här ska det bli smått om någon vecka. Kul men samtidigt lite jobbigt. Det gäller ju att skaffa hem till de små liven med. Men det får jag ta när det blir aktuellt.

Mot slutet av besöket började jag känna av ångesten igen så det var lite jobbigt en stund där när jag satt och försökte hålla masken så gott jag kunde. Men jag tror det gick vägen. De vet ju att jag har de problem som jag har, men man vill ju inte oroa folk i onödan.

Nu ska jag plocka upp alla kläder ur påsarna och försöka passa in dem någonstans i mina redan proppfulla garderober. Men jag får väl knö in sakerna så gott det går. När väl det är klart ska jag sätta mig och bara koppla av en stund. Sen har jag en massa papper som ska in i pärmar men det tar jag nog i morgon tror jag. Sen i nästa vecka ska jag börja plocka i alla kartonger. Kort och gott så har man att göra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback